A biztos haladás a használható utakkal kezdődik

Az életünknek mindig fontos állomása a munkahelye és főleg az, hogy ha úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi az élete irányítását és önálló, saját vállalkozásba kezd. Persze én is rengeteget gondolkodtam a lépésen mielőtt belevágtam volna a konkrét megvalósításba, és kifejezetten pontos és részletes tervekkel rendelkeztem, pontosan ezért tudtam, hogy csak egy bizonyos tartalék mellett, kifejezetten megbízható emberek és segítőtársak mellett tudok belevágni a vágyam megvalósításába, a saját cégem kialakításába, hiszen az agrár szektor sosem volt könnyű feladat, de most aztán iszonyatosan fontos, hogy megfelelő energiaforrások és megfelelő emberek körében vágjon bele az ember egy ilyen profilú cég kialakításába, mert nagyon nehéz jó munkaerőt találni ma azt hiszem minden téren, nem még ezen a mezőgazdasági vonalon.

Én azok közé a szerencsések közé tartozom, aki rendelkezik ilyen forrásokkal és megtalálta azokat az embereket, akik hajlandóak keményen és lelkiismeretesen dolgozni vele együtt, és abban is biztos vagyok, hogy még nagyon hosszú éven keresztül segíteni fogják a cégem munkáját, azonban rá kellett jönnöm, hogy egy dolgot kihagytam a terveimből és a számításaimból, mégpedig azt, hogy megfelelő géppark is szükséges a folyamatos és hatékony munkához. Olyan szempontból nyilván nem volt ez számomra probléma, hogy a kezdetekkor nem igazán tudtam volna megfizetni sem egy gréder, sem pedig egy eke árát, most már azonban mindkettő a cég életének szerves része, és meg kell mondjam őszintén, hogy az én nagy kedvencem a gréder lett, mert felbecsülhetetlen segítséget nyújtott azóta már számtalan területen, ami csak közvetve tartozik a cég életéhez. Például az út kialakításban példátlan szerepet töltött be, ami nélkül nagyon nehezen tudtuk volna megközelíteni az új területeinket.

Az Umwelt Kft pedig mindenben hihetetlen nagy segítséget nyújtott, nem csak a beszerzés során, hanem már a választáskor is, hiszen hasznos tanácsokkal láttak el bennünket, ami nagymértékben segített és formálta a választásunkat. Nagyon hálás vagyok ennek a csapatnak és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is csak őket fogjuk választani. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy őket keresse fel.