Lakásunk dísze

Én mindig is arra vágytam, amióta elköltöztem otthonról, hogy egyszer majd legyen egy kis házam vagy lakásom, egy partnerrel, aki legalább annyira szereti a karácsonyt mint én, vagy legalábbis igénye van rá, hogy közösen igényesen az ünnepekre ki legyen díszítve a kis otthonunk. Sajnos erre elég sokáig nem nyílt lehetőségem, és tavaly elég nehéz is volt a karácsony, de megfogadtam, hogy ebben az évben minden máshogy lesz. Nyilván nem pont így gondoltam, de hát nincs mit tenni, most ez a vírus egy kicsit mindent felül ír.

Nem is igazán voltunk vásárolgatni sem, nincs karácsonyi vásár sem, így már-már kezdtem beletörődni abba, hogy ebben az évben sem fogom tudni megcsinálni a díszítést, mert el sem jutunk vásárolni, még fényfüzér sincs otthon. A párom pedig észrevette ezt, és úgy döntött, hogy meglep, és rendelt a leakcioztuk oldalról – ahonnan egyébként elég sok karácsonyi ajándék is fog érkezni – egy ledes karácsonyi jégcsap fényfüzért.

Mondanom sem kell, hogy majdnem elküldtem a futárt, mert hát én nem tudtam, hogy rendeltünk volna bármit is, viszont a párom gyorsan mellém ugrott és már vette is át a kis meglepetést. Nagyon szeretem őt. Hihetetlen, hogy mindig meg tud ilyen apróságokkal lepni. Nagyon figyelmes, és mondanom sem kell, hogy most már azóta fényárban úszik a kis fényfüzér által az egész nappali és az erkély is. Nagyon jó érzés, hogy végre van egy kis közös otthonunk, amit meg tudunk osztani egymással és aminek hihetetlen módon örülünk. Lehet, hogy rendhagyó lesz ez a karácsony, de attól még lehet boldog, és most már biztos vagyok benne, hogy az is lesz. Nem is akármennyire.