Nálam is megtört a jég

Az ember ma már nagymértékben függ a telefonjától. Furcsa ezt mondani, mert amikor én még főiskolás és egyetemista voltam az volt a mondás, hogy az ember nagymértékben függ a laptopjától. Akkor ugyanis mindenki azért dolgozott és spórolt a főiskola mellett, hogy tudjon magának venni egy laptopot, amit aztán hordani tud akárhova magával, így biztosítva, hogy szinte akárhonnan tudjon dolgozni. Persze azóta nagyon sokat változott a világ, és bár én elég sokáig „kitartottam” és használtam laptopot, ma már nekem is csak az okostelefonom az, ami szinte mindenben segítségemre van.

Persze az apple termékek hihetetlen nagy segítséget nyújtanak számtalan dologban, nagyon kényelmes a közös használatuk is, és én tényleg imádom az iphone telefonom nyújtotta lehetőségeket, de ma már bármelyik androidos telefon is megbízhatóan és kényelmesen biztosítja ezeket a munkafázisokat bárki számára. Én sose váltanék azonban, az biztos. Még akkor sem, ha azt mondják ezekere az apple készülékekre, hogy nagyon sérülékenyek, és a legnagyobb ellenségük, hogy ha az ember akár csak egyszer is leejti őket.

Én persze azt gondoltam, és nagyon sokáig ez így is volt, hogy nálam az nem fordulhat elő, hogy a telefonom leessen és összetörjön. El nem tudtam képzelni azt a szituációt, amikor nekem ezzel gondom akad, pedig most már tudom, hogy nem is annyira nehéz sajnos egy ilyet összehozni. Én ugyanis csak annyit csináltam, hogy kiléptem egy üzletből, kicsúszott a kezemből a telefon és ráesett az üzlet küszöbére. Több se kellett, azonnal a kijelző bánta, még úgy is, hogy volt rajta kijelzővédő fólia. Hála a jó égnek én már előre tudtam, hogy melyik a legjobb iphone szerviz budapest utcáin, és már azonnal vittem is az expertmobil munkatársaihoz segítségért a telefonomat. Hihetetlen gyorsasággal és maximális profizmussal dolgoztak, és nagyon gyorsan már a tökéletes telefon volt újra a kezemben, amiért nem lehetek elég hálás a mai napig sem nekik.