Utazás közbeni védelem, avagy hol tároljuk a telefont vezetés közben?

Amikor hosszabb útra indulunk autóval, érdemes triplán ellenőrizni, hogy megvan-e mindenünk. Tisztálkodási szerek, ruhák, gyógyszerek, és igen, az elektromos kütyüinkkel kapcsolatos kiegészítők. A baseus autós tartó minden esetben hasznos szolgálatot tesz.

Legyen akár csiptetős, amit a műszerfal szélére tehetünk, vagy mágneses kivitelben, amit a szellőzőrácsba tehetünk, nem fogunk csalódni. A csíptetős ABS műanyagból készül, nagyon erős szilikonpadok segítségével tartja a telefont, illetve a karcolástól is véd. A mágneses tartó érdekessége, hogy kapható maciformában is, ami rendkívül mókássá teszi a használatát. Praktikus kialakításának köszönhetően az összes szellőzőrács típusra kiválóan alkalmazható anélkül, hogy akadályozná a kiáramló levegő útját. A mágneses tartó rendkívül erős, így biztosak lehetünk benne, hogy maximálisan kézben tartja a készüléket, mégis nagyon gyorsan le lehet venni a tartóról, ha hívnának minket, vagy üzenetet kapnánk. Erősségének köszönhetően nem csak okostelefonhoz, hanem navigációhoz, vagy akár kisebb tablethez is használható.

Ha van tok a készülékünkön, akkor a tok mögé tudjuk tenni a fémlapot, ha pedig nincs, akkor pedig a hátlapra ragasztható speciálisan kialakított fémlap segítségével biztonságban tudhatjuk a telefonunkat. Mellesleg ez a termékhez csomagoltan érkezik hozzánk. 360°-ban elforgatható, így felhasználóbarát, és kényelmes a használata is. Tehát a baseus autós tartó semmilyen körülmények között sem fog csalódást okozni, hiszen rendkívüli ár/érték aránnyal is rendelkezik. Tehát, utazásra fel.