Az innováció fejlődése egészen napjainkig

1976-os indulása óta az iPhone rengeteg innovációt dobott az amúgy sem unalmas piacra. Ám sok évnek el kellett telnie, amíg a mai állapotukat elnyerték ezek a szuper okos, ám rendkívül zárt rendszerrel működő készülékek, melyek hatalmas népszerűségnek örvendenek a mai napig.

Manapság szinte havonta jönnek az új, tovább fejlesztett szériák, így rengeteg választási lehetőségünk van, melyik készülék nyeri el a szívünket, folyamatosan fejlesztik, okosítják a készülékeket. Azonban még mindig sokan ellene, sokan mellette vannak, ám az kétségkívül tagadhatatlan, hogy rendkívül fejlett, okos rendszert kapunk általa. Mivel iphone-t csak az Apple gyárt, androidos készüléket meg szinte az összes gyártó, így az Apple- nek nagyon résen kellett lennie, ha le akarja tarolni a piacot. Előbbi éveken keresztül egyáltalán nem javított hivatalosan iPhone-t, csak és kizárólag cserélte a garanciális hibás készülékeket.

Szerencsére ma már számos Apple szerviz áll rendelkezésünkre, ha megsérülne az telefonunk. Már az összes, akár külső, akár belső meghibásodást képesek megjavítani, viszonylag gyors határidővel, és rendkívül precízen. Egy kis érdekesség, hogy a márkanevet Steve Jobs gyümölcsdiétája ihlette. Kellett egy jól csengő, vicces, ámde egyszerűnév, kapóra jött az A betű az elején, mivel így a céges felsorolásban is előbbre kerülhettek. Így lett tehát az Apple név, amely a 21.században egyet jelent a presztízzsel és az eleganciával.