Egy fantasztikus birodalom

Számos ember van, aki beleszeret egy-egy termékbe, és beraktároz belőle többet, hogy ha elromlana egy is, legyen még tartalék, mert annyira szereti, hogy nem akarna másikat, más félét használni. Ugyanez elmondható szinte bármiről, az embereknek hihetetlen furcsa dolgaik lehetnek. Lehet szó autóról, bármilyen egyéb ruházati termékről, parfümről, samponról, estleg valamilyen sminktermékről, de akár bármilyen márkáról is.

Én bevallom őszintén, hogy bele szerettem az apple termékekbe. Nagyon imádom, hogy könnyű őket használni, felhasználóbarátok, jól kezelhetők és gyorsak, tartósak és nem android alapúak. Számos androidos telefonnal sajnos meggyűlt a bajom az elmúlt egy-két évben, nem csak magánemberként, hanem céges telefonok tekintetében egyaránt. Nagyon kellemetlen, mikor például hívja az embert a főnöke és a telefon egyszerűen nem engedelmeskedik neki, és még a harmadik végig csöngetés alkalmával se tudja felvenni a telefont és fogadni a hívását. Tehát én apple párti lettem. Nem fanatikusan, legalábbis a kezdetekben egyáltalán nem.

Később viszont elkezdtem sportolni, azon belül, az edzések alkalmával sokat futni, ami egész rosszul ment, és szükségem volt a pulzus alapú edzésekre, így hát beszereztem egy apple watchot. Mondanom sem kell, hogy itt teljesen elszabadult a pokol a kiegészítők tekintetében. Egészen egyszerűen szebbnél szebb kiegészítőket és jobbnál jobb fóliákat, tokokat és védőeszközöket találtam az apple watch shop kínálatában és teljes mértékben függő lettem. Van több színben szíjam, bőr és fém is, illetve két töltőm, mert hát az egyik mindig eltűnik, abból az egyik már asztali és még sorolhatnám. Tény, hogy ha jó termékeket talál az ember, és magával ragadja a szépségük és ruhákhoz passzoló színük, fiatalos és modern kinézetük, akkor át tud esni az ember a ló túlsó oldalára, de azt hiszem ennyi még belefér. Ez az apple watch shop oldal egyszerűen fantasztikus birodalom egy olyan ember számára, aki szereti a sport óráját, a kiegészítőket, és figyel a részletekre a megjelenésében. Én egész egyszerűen imádom.