Egy tökéletes forrás

Nem olyan régen elvállaltam egy nagy feladatot, mely karrier szempontjából iszonyat nagy lehetőség, és egyben persze legalább annyira nagy kihívás is, hiszen egy étterem vezetése nagyon sokrétű feladat, és mindegyikhez fel kellett vennem a fonalat, közel egy hónap leforgása alatt. Nem mondom, hogy ez a hónap könnyű lett volna, vagy hogy ne éreztem volna sokszor azt, hogy nem tudom megugrani a lécet és fel kellene adnom a feladatokat, de valahogyan sikerült mindig kitartanom, és megtanulnom azt ami előttem állt, így pedig már a rendelések is simán és zökkenőmentesen zajlanak, hiszen alapvető fontosságú, hogy minden alapanyag frissen és folyamatosan rendelkezésre álljon, a forgalomhoz és a kereslethez igazítva, a beosztásokat is probléma nélkül tudom megoldani és a menedzsment feladatok is szépen zajlanak, egyszóval minden sínen van.

Így pedig elkezdtem azon gondolkodni, hogy a tengeri herkentyűk kapcsán nem lehetne -e egy sokkal frissebb és jobb minőségű beszállítót találni, hiszen a régivel nagyon sok gond volt már az utolsó időszakban, kezdve azzal, hogy nem időben szállított folytatva azzal, hogy romlott a minőség, aminek hatására bizonyos ételek nem vagy nem mindig voltak elérhetők a vendégek számára. Ez pedig nagy érvágás volt számunkra, hiszen ezeket a különleges ételeket folyamatosan keresték az emberek és kellemetlen volt azt mondani, hogy egymást követő három nap leforgása alatt sem tudtuk megoldani az elfogyott alapanyag pótlását.

Ennek kapcsán aztán egy tökéletes ajánlás után felvettem a kapcsolatot az oceanfood.hu csapattal, és már az első egyeztetés után tudtam, hogy ők a mi embereink, ők fognak tudni rendszeresen és tökéletesen szállítani tengeri alapanyagokat, rák, királyrák, tonhal, lazac és speciális halak formájában. Most tehát már ezt a problémát is sikerült kiküszöbölni, aminek hatására kezdenek is visszatérni azok a vendégeink, akik esetleg megpróbáltak máshol keresni ilyen speciális ételeket. A szakácsunk, tökéletes, az alapanyag nagyon finom és profi minőség, egyszóval nem kell pár hét, és azt gondolom, hogy mindenki aki eddig nálunk foglalt asztalt vissza fog térni hála a jó égnek.