Teljeskörű megoldás a tűzvédelemre

Egy vállalat alapításához komoly tudásbeli háttér szükséges. Gondolhatunk itt az alapítás jogszabályi feltételeire, vagy épp a könyvelést érintő feladatkörökre, azok megvalósítási határidejére, a munkavállalók foglalkoztatásának szabályaira, a működéshez kapcsolódó jogszabályi előírásoknak való megfelelésre egyaránt. Bizonyos esetekben, jogszabályi előírások alapján már a tűzvédelem területét is korlátok és kötelezettségek sokasága tűzdeli. Ezeknek a jogszabályoknak egy vállalat csak akkor tud megfelelni, ha ismeri is azokat. Természetesen ebben segítségére lehet az ügyvezetőknek egy jó jogász, aki összegyűjti a szabályzati hátteret, de konkrét feladatokat, azok megvalósításának lehetőségét és módját, a határidők pontos ismeretét, és még sok egyéb információt ez esetben is az ügyvezető feladata kibogarászni a jogszabályi háttérből. Ez nem kevés idő, energia, és ez esetben még nem beszélhetünk a feladatok megvalósításának tervezéséről, csak azok listázásáról.

Vállaltom legfontosabb célkitűzése, hogy az ügyvezetők ezeket a feladatokat teljeskörűen szakértelmünkre és felelősségünkre tudják bízni, így rengeteg időt és energiát spórolva az operatív működés során.

Munkatársainkkal biztosítjuk, hogy a megbízó alkalmazott tűzvédelmi munkatárs nélkül is a jogszabálynak megfelelően tudjon működni akkor is, ha törvényi kötelezettsége lenne egy alkalmazottat erre a pozícióra fenntartani. Átalánydíjas szolgáltatásunk erre teljeskörűen és jogszerűen megoldást nyújt.

Mindezek mellett a tűzvédelem területéhez kapcsolódó feladatok maximális ellátását is biztosítjuk, mint például a teljesség igénye nélkül: szaktanácsadás, tűzvédelmi szabályzat elkészítése, oktatások megtartása, akár online, e-learning formában is, hatósági ellenőrzéseken való részvétel, tűzeset kapcsán aktív közreműködés a kivizsgálásban, a készülékek felülvizsgálata és karbantartása, vízforrások felülvizsgálata stb.

Látható tehát, hogy a tűzvédelem nem merül ki csupán a tűzoltó készülékek beszerzésében és azok elhelyezésében, időközönkénti lecserélésében. Számtalan kérdés társul ezen belül is a megoldáshoz, illetve számtalan kötelezettség keletkezik egy vállalatnál e mellett is.

Vállaltunk biztosítja tehát a teljeskörű  és profi tűzvédelmi szolgáltatást, hogy az ügyfeleknek ne legyen semmi más dolga, pusztán kapcsolatot tartani munkatársainkkal, és élvezni ügyfélcentrikus és gördülékeny szolgáltatásunkat.